Meld je aan voor de rekentoets WisCAT-pabo
Tijdens de HZ Open Dag op zaterdag 1 april bieden wij jou de mogelijkheid om deel te nemen aan de rekentoets WisCAT-pabo. Na het maken van deze toets weet je als toekomstig eerstejaarsstudent of je voldoet aan de landelijk vastgestelde norm voor rekenen.

Programma
De toets start om 10.00 uur. Er is ruimte voor 25 deelnemers. De toets duurt 105 minuten en wordt afgenomen op de HZ-locatie in Vlissingen aan de Edisonweg 4. Je kunt jezelf een kwartier voor aanvang van de toets melden in het lokaal.

Aanmelden 
Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Meld je uiterlijk 24 maart aan. Let op: je komt niet in aanmerking voor deelname indien je de toets reeds tijdens een eerdere Open Dag van de HZ hebt gemaakt.

We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht dus niet te lang met je aanmelding, want vol is vol

Voorbereiden
Je kunt je hier voorbereiden op de toets. De toets is gratis. Neem naar de toets je legitimatiebewijs, een pen/potlood en geodriehoek mee

Certificaat
Wanneer je de toets hebt behaald, krijg je een landelijk certificaat. Deze maken wij direct na de toets voor je. Met het certificaat kun je in het eerste leerjaar een vrijstelling aanvragen voor de rekentoets. Let op: het certificaat is 1 jaar geldig. Doe dus alleen mee aan de toets als je dit jaar aan de opleiding Leraar Basisonderwijs wil starten. 

Andere toetsmomenten
- Woensdag 7 juni om 9.00 uur of 11.30 uur of 14.00 uur
- Woensdag 12 juli om 9.00 uur of 11.30 uur of 14.00 uur

Vragen?
Heb je vragen over de toets? Neem dan contact op met de opleiding Leraar Basisonderwijs via pabo@hz.nl

Graag zien we je op zaterdag 1 april!