ONLINE 
OPEN DAGEN

8 t/m 11 februari

Meld je aan voor een online voorlichting

Online Open Dagen

Tussen maandag 8 en donderdag 11 februari vinden de Online Open Dagen plaats. Tijdens een online voorlichting vertellen onze enthousiaste docenten en studenten je meer over de opleiding waar jouw interesse naar uitgaat. Je hebt ook de mogelijkheid om al je vragen te stellen. 

5ebd67b1-c32e-46f8-bd2c-5b8aa35f39ef

8 t/m 11 februari

TEW

BVH

 

HEW

Deeltijd-1

 

 

Meld je nu aan

Meld je aan voor de voorlichtingen van 8 t/m 11 februari. Klik de dag aan van de door jou gekozen voorlichting en zoek de opleiding in de lijst. Het complete overzicht van alle voorlichtingen vind je hierboven. 

Twijfel je?

We kunnen ons voorstellen dat je twijfelt over een opleiding binnen bijvoorbeeld onze technische, economische of sociaal-maatschappelijke opleidingen. Meld je aan voor een brede voorlichting en ontdek onze opleidingen.

26 januari 17.00 uur - online voorlichting economische opleidingen
27 januari 17.00 uur - online voorlichting sociaal-maatschappelijke opleidingen
28 januari 17.00 uur - online voorlichting technische opleidingen

Associates Degrees Academie

Op dinsdag 9 februari is er een voorlichting over de Associate degrees Academie: 2-jarig praktijkgericht hbo. Ontdek tijdens deze algemene presentatie of een voltijd 2-jarige hbo-opleiding bij jou past. Meld je hier aan.

Studiekeuzetours voltijd bacheloropleidingen
Na je deelname aan een online voorlichting ontvang je een uitnodiging voor de studiekeuzetour. Tijdens de studiekeuzetour neemt een HZ-student je mee door het gebouw en laat je onder andere praktijk- en onderzoekruimtes zien. Daarnaast ontdek je de faciliteiten van de HZ en ontmoet je studentenverenigingen, HZ Cult, HZ Sport en meer. De studiekeuzetours vinden plaats op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 februari. 

Studentenbegeleiding
Voor vragen aan een decaan over o.a. studeren als topsporter, studeren met een beperking, chronische ziekte of als je last hebt van faalangst, kun je per mail een afspraak maken. Meer informatie vind je op de pagina voor begeleiding en hulp.