ONLINE 
OPEN DAGEN

29 maart t/m 1 april

Meld je aan voor een online voorlichting

Online Open Dagen

Van maandag 29 maart tot en met donderdag 1 april vinden de Online Open Dagen plaats. Tijdens een online voorlichting vertellen onze enthousiaste docenten en studenten je meer over de opleiding waar jouw interesse naar uitgaat. Je hebt ook de mogelijkheid om al je vragen te stellen. 

5ebd67b1-c32e-46f8-bd2c-5b8aa35f39ef

29 maart t/m 1 april

Maandag 29 maart (nieuw)

Dinsdag 30 maart

Dinsdag 30 maart: Associates degrees Academie

Op dinsdag 30 maart is er om 18.00 uur een voorlichting over de Associate degrees Academie: 2-jarig praktijkgericht hbo. Ontdek tijdens deze algemene presentatie of een voltijd 2-jarige hbo-opleiding bij jou past. Meld je hier aan.

Woensdag 31 maart

Donderdag 1 april

 

 

Studiekeuzetours voltijd bacheloropleidingen
Na je deelname aan een online voorlichting ontvang je een uitnodiging voor de studiekeuzetour. Tijdens de studiekeuzetour neemt een HZ-student je mee door het gebouw en laat je onder andere praktijk- en onderzoekruimtes zien. Daarnaast ontdek je de faciliteiten van de HZ en ontmoet je studentenverenigingen, HZ Cult, HZ Sport en meer. De studiekeuzetours vinden plaats op dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 april. 

Studentenbegeleiding
Voor vragen aan een decaan over o.a. studeren als topsporter, studeren met een beperking, chronische ziekte of als je last hebt van faalangst, kun je per mail een afspraak maken. Meer informatie vind je op de pagina voor begeleiding en hulp.