Online voorlichting

HZ University of Applied Sciences

Ontdek of flexibel studeren bij jou past

Flexibel studeren

Jij haalt het meeste uit jezelf als je onderwijs volgt dat op jou is afgestemd. Daarom houden onze flexibele deeltijdopleidingen rekening met jouw privé- en werksituatie. Je leert alleen wat je nog niet (voldoende) beheerst. De volgorde van de onderwerpen die je bestudeert en de manier waarop je die in de praktijk toepast, kies je zelf.

Wat kies je?
Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. Wij ondersteunen, coachen en begeleiden je.

Lees meer over deeltijd studeren:

Wat kun je verwachten van flexibel onderwijs?

Je wilt graag weer een deeltijdstudie oppakken en tegelijkertijd blijven werken en aandacht besteden aan je privéleven, maar kan dat wel? Ja, dat kan. Er is nu flexibel onderwijs om dit te kunnen realiseren. Dan vraag je je af flexibel onderwijs, wat houdt dat precies in? Waar moet ik aan denken? Wat kan ik verwachten?

Lees de blog

Een hbo-opleiding in deeltijd volgen: wat kost dat eigenlijk?

Als je overweegt om in deeltijd te studeren, dan spelen er verschillende overwegingen door je hoofd. Want wat kost het je om een deeltijdopleiding naast je baan te volgen? Wegen de kosten op tegen de baten? In deze blog vertellen we je meer over hoeveel een studie in deeltijd je financieel kost.

Lees de blog

 

Online Voorlichting

Overweeg je om een deeltijd hbo-opleiding te volgen? Bekijk alvast een online voorlichting terug om een goed beeld te krijgen van de opleiding. 

Ben je geïnteresseerd in een voltijdopleiding? Kijk dan hier

Kijk de online voorlichtingen terug

Ontdek de deeltijdopleidingen van de HZ in een online voorlichting. De online voorlichtingen van de opleidingen kijk je 24 uur per dag terug via onze website.

Virtuele tour

Tijdens je deeltijdopleiding zijn er eenmaal per week lesbijeenkomsten op de HZ. Deze bijeenkomsten zijn altijd op onze locatie in Vlissingen. Omdat het momenteel niet mogelijk is een bezoek te brengen aan het gebouw van de HZ, is een virtuele tour beschikbaar van het gebouw. 

 

assocatie degree deeltijd bedrijfskunde (3)

Adviesgesprek aanvragen

Wil je meer weten over studeren in deeltijd? Meld je aan voor een persoonlijk adviesgesprek en bespreek de mogelijkheden.

Gesprek aanvragen

Wat past bij mij?

De HZ heeft een breed aanbod opleidingen voor werkenden. Ze variëren van vier jaar tot een aantal dagen. Bekijk welke opleidingsvorm bij jou past! 

Bekijk de mogelijkheden

Aanmelden

Je hebt de keuze gemaakt: je kiest voor een opleiding aan de HZ. Om je in te schrijven voor een opleiding bezoek je de website van Studielink. Studielink is het landelijke, online systeem om je aanmelding, uitschrijving, persoonlijke gegevens zelf te regelen en/of te wijzigen.

Aanmelden voor een opleiding