Studeren
in deeltijd

HZ University of Applied Sciences

Ontdek of flexibel onderwijs bij jou past

Hbo-diploma halen?

Toe aan een volgende stap in je carrière? Ontwikkel jezelf door een deeltijd hbo-opleiding bij HZ University of Applied Sciences te volgen. Verdiep je verder in je vakgebied, maak een professionele ontwikkeling door of maak een carrièremove. Met flexibel onderwijs kun je werken, studeren en privéleven goed combineren. Je studeert online, op je werk en samen met docenten en medestudenten. Verkort de studieduur door eerder opgedane kennis te verzilveren en haal het felbegeerde hbo-diploma in je eigen tempo!  

Bekijk een online voorlichting

Heb jij een bepaalde hbo-opleiding op het oog? Dan kun je per opleiding een online voorlichting bekijken. Zo krijg je in ongeveer half uur tijd snel informatie te horen waarnaar je op zoek bent.  

assocatie degree deeltijd bedrijfskunde (3)

Adviesgesprek aanvragen

Wil je meer weten over studeren in deeltijd? Meld je aan voor een persoonlijk adviesgesprek en bespreek de mogelijkheden.

Gesprek aanvragen

Wat past bij mij?

De HZ heeft een breed aanbod opleidingen voor werkenden. Ze variëren van vier jaar tot een aantal dagen. Bekijk welke opleidingsvorm bij jou past! 

Bekijk de mogelijkheden

Aanmelden

Je hebt de keuze gemaakt: je kiest voor een opleiding aan de HZ. Om je in te schrijven voor een opleiding bezoek je de website van Studielink. Studielink is het landelijke, online systeem om je aanmelding, uitschrijving, persoonlijke gegevens zelf te regelen en/of te wijzigen.

Aanmelden voor een opleiding