ONLINE VOORLICHTING

HZ University of Applied Sciences

Docenten en studenten vertellen

Bekijk een online voorlichting

Misschien ben je pas net begonnen met het maken van je studiekeuze of was je al een heel eind op weg. We vinden het belangrijk dat je een keuze maakt die bij je past.  Om je hierbij te helpen kun jij per opleiding een online voorlichting bekijken. Gewoon vanuit huis, op je telefoon, tablet of laptop.

In onderstaande menu vind je de voorlichtingen van alle voltijdopleidingen van de HZ terug. In zo'n voorlichting kom je meer te weten over de opleiding, welke vakken je krijgt, hoe het is om te studeren aan de HZ en wat je ermee kunt na het behalen van jouw diploma. 

Kijk direct één van onze online voorlichtingen terug. 

Ben je geïnteresseerd in een deeltijdopleiding? Kijk dan hier


Welke opleiding past bij mij?

Je wilt gaan studeren aan het hbo, maar je weet nog niet welke studie. Ben jij sociaal en wil je 'iets met mensen' gaan doen? Of is jouw insteek meer economisch van aard en haal jij het beste uit mens en organisaties? Wellicht wil jij de wereld verbeteren met technische oplossingen. 
Je weet dat je geïnteresseerd bent in een bepaalde richting, maar je weet nog
niet welke opleiding het beste bij jou past. In welke richting je ook een opleiding zoekt, bij het bekijken van een brede online voorlichting krijg jij inzicht in alle opleidingen per domein. Klik hieronder op een domein waarin jij geïnteresseerd bent en kom meer te weten over de bijbehorende opleidingen. 

Techniek 

Economie

Mens en gedrag

 


    Bekijk meer studiekeuzeactiviteiten

          Onderzoek welke studie het beste bij jou past middels diverse activiteiten. Bekijk hier de HZ studiekeuzeactiviteiten. 


        Bekijk activiteiten