ONLINE VOORLICHTING

HZ University of Applied Sciences

Docenten en studenten vertellen

Online Voorlichting

Misschien ben je pas net begonnen met je studiekeuze of was je al een heel eind op weg. Helaas kunnen we je niet uitnodigen voor een ‘echte’ Open Dag. Als alternatief kun je op HZ.nl 24/7 online voorlichting vinden over de HZ en onze opleidingen. Gewoon vanuit huis, op je eigen mobiel, tablet of laptop!  Op deze pagina kun je de online voorlichtingen terugkijken. In zo'n voorlichting kom je meer te weten over de opleiding, welke vakken je krijgt, hoe het is om te studeren aan de HZ en welk beroep je ermee kunt uitoefenen.

Ben je geïnteresseerd in een deeltijdopleiding? Kijk dan hier.

Online Voorlichting

 

Bedrijfskunde

Met de opleiding Bedrijfskunde leer je het beste uit een bedrijf of organisatie te halen. Met jouw kennis op het gebied van economie, management en recht los je bedrijfskundige vraagstukken makkelijk op.

Chemie

Chemie is experimenteren, onderzoeken en analyseren. Jij zorgt er voor dat ziektes niet meer levensbedreigend zijn of lost moordzaken op aan de hand van DNA-analyse. Help jij straks de wereld vooruit? Kies dan voor de opleiding Chemie aan de HZ.

Commerciële Economie

Ben je ondernemend en wil jij leren hoe je een product kunt verkopen? Met de opleiding Commerciële Economie aan de HZ word je opgeleid tot commercieel talent. 

Engineering

Ontwerp jij straks toepassingen of apparaten voor thuis, de zorg of de industrie die het leven en werken makkelijker maken? Met de opleiding Engineering aan de HZ word je opgeleid tot een innovatieve professional die straks overal aan de slag kan. 

Global Project and Change Management

Wil jij graag bijdragen aan een duurzame wereld en zoek je een internationale uitdaging? Raken de thema’s vitaliteit, voeding, energie en water jou? Dan is de Engelstalige opleiding Global Project and Change Management iets voor jou!

Human Resource Management

Werk is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun leven. Met de opleiding Human Resource Management word je opgeleid tot een professional die mensen begeleidt bij alle aspecten van hun loopbaan.

Leraar Basisonderwijs

Sta jij straks voor de klas? Met de opleiding Leraar Basisonderwijs aan de HZ word je opgeleid tot een creatieve, ondernemende en kritische leerkracht die kinderen van alle niveaus en leeftijden les kan geven - van regulier tot speciaal onderwijs. 

Maritiem Officier

Wil jij straks aan de slag in een wereldbaan als Maritiem Officier op zee of aan wal? Met de opleiding Maritiem Officier aan de HZ word je opgeleid tot een maritiem professional met baangarantie! 

Social Work

Wil jij graag iets voor mensen betekenen en ze verder op weg helpen? Met de opleiding Social Work word je opgeleid tot een ondernemende en ondernemende hulpverlener in de jeugdzorg, het onderwijs of de verslavingszorg.

Technische Bedrijfskunde

Tijdens de opleiding Technische Bedrijfskunde leer je techniek, management en economie zo in te zetten dat je in staat bent productieprocessen te verbeteren of organisaties winstgevend of milieuvriendelijker te maken. 

Verpleegkunde

Wil jij straks aan de slag als verpleegkundige in een ziekenhuis, de ouderenzorg, de wijkzorg of de psychiatrie? Met de opleiding Verpleegkunde aan de HZ word je opgeleid tot een ondernemende en onderzoekende zorgprofessional.

Bouwkunde

Wil jij leren hoe gebouwen worden ontworpen en gebouwd? Kies dan voor de opleiding Bouwkunde aan de HZ!

Civiele Techniek

Wil jij bruggen, havens, dijken of sluizen bouwen? Met de opleiding Civiele Techniek aan de HZ word je opgeleid tot technisch professional met oog voor de natuur die overal ter wereld aan de slag kan.

Communicatie

Ben je graag creatief bezig met tekst, beeld en video? En wil je alles weten over hoe je mensen het beste bereikt met jouw boodschap? Dan is de opleiding Communicatie iets voor jou!

Finance & Control

Wil jij straks aan de slag als accountant, financieel adviseur of belastingadviseur? Met de opleiding Finance & Control aan de HZ word je opgeleid tot een ondernemende en resultaatgerichte allround professional die straks overal aan de slag kan. 

HBO-ICT

Wil jij graag werken in een van de meest innovatieve en toonaangevende sectoren van dit moment? En  wil je graag dingen bedenken, ontwikkelen of programmeren? Kies dan voor de hbo-opleiding ICT aan de HZ! 

International Business

Ben jij een manager in de dop? En is de wereld jouw speelveld? Met de Engelstalige opleiding International Business aan de HZ wordt je opgeleid tot een veelzijde professional met een solide kennisbasis. 

 

Logistics Engineering

Nieuwsgierig hoe de bezorger zo snel met jouw nieuwe telefoon aan de deur staat? Je ontdekt het bij de opleiding Logistics Engineering, waar je alles te weten komt over management en logistiek in bedrijven en organisaties. 

Pedagogiek

Heb jij interesse in alles wat te maken heeft met de opvoeding en ontwikkeling van kinderen en jongeren? Ben jij een toekomstig jeugdspecialist die graag advies geeft en wil werken met kinderen en hun opvoeders? Kies dan voor de opleiding Pedagogiek aan de HZ!

Sportkunde

Heb je naast je passie voor sport organisatietalent en werk je graag met mensen? Met de opleiding Sportkunde word je opgeleid tot een ondernemende sport- en beweegprofessional die alles weet over leefstijl, sport en beweging.

Tourism Management

Ontdek je graag nieuwe bestemmingen en culturen en spreken vrije tijd, een gezonde levensstijl, reizen en gastvrijheid je aan? Ben je creatief, ondernemend en sociaal? Kies dan voor de Engelstalige opleiding Tourism Management aan de HZ.

Verpleegkunde & Verloskunde

Werk je graag met mensen, van jong tot oud? En zie je jezelf zowel als verpleegkundige en verloskundige aan de slag gaan? Kies dan voor de gecombineerde opleiding Verpleegkunde & Verloskunde aan de HZ, waarbij je in vijf jaar tijd twee diploma’s behaalt. 

Watermanagement

Wil jij jouw steentje bijdragen aan voldoende zoetwater, schone zeeën, voldoende productie van eten, gezonde ecosystemen, waterveiligheid en een klimaatbestendige leefomgeving? Kies dan voor de opleiding Watermanagement. Als afgestudeerd watermanager zorg jij er straks voor dat er oplossingen komen voor de uitdagingen die klimaatverandering en water teweeg brengen.