WELKOM BIJ DE HZ

De persoonlijke hogeschool

De start van jouw studie
in Zeeland

Je eerste week bij de HZ

In 2023 ga je starten met je studie. We zijn blij dat je voor ons hebt gekozen en hopen dat je een leuke studententijd tegemoet gaat. Om de start van je studie en je studententijd zo aangenaam mogelijk te maken hebben we informatie over de start van jouw studie op een rij gezet en vind je op deze pagina praktische informatie. Maak kennis met andere (internationale) studenten, doe mee aan activiteiten en maak onvergetelijke herinneringen.

In het voorjaar van 2023 vind je hier de meest actuele informatie over de start van jouw studie.

De HZ Kick-off is de verplichte introductieweek waarin je kennis gaat maken met je klasgenoten en studieloopbaancoach. Heel veel succes op de HZ!

 

Introductie van de opleiding

In je eerste week op HZ leer je je medestudenten en het gebouw van de HZ kennen en krijg je informatie over je opleiding. De dag dat jij op de HZ wordt verwacht verschilt per opleiding. Deze introductie is een verplicht onderdeel van je studie.  Rond mei 2023 wordt bekend gemaakt op welke dag in de introductieweek jij voor het eerst op de HZ wordt verwacht.  Check daarom ook altijd nog de laatste informatie op HZ learn, hier kan je alle opleiding specifieke informatie vinden. Je kunt inloggen op learn met je gebruikersnaam en wachtwoord.

3-drinkeneten

Marum Bibio

Hou jij van gezelligheid, feest en nieuwe vrienden? Dan ben je bij Marum op de juiste plek! Start je studie met de Intromix en haal het beste uit je studententijd!

Check de website

Aqua ad Vinum

Studentenvereniging Aqua ad Vinum is het beste begin voor jouw nieuwe studiejaar! Bij ons vind je de leukste feestjes, activiteiten & een hoop nieuwe vrienden. Houd de social media in de gaten of kom een keertje langs in de sociëteit.

Check de website

krists-luhaers-AtPWnYNDJnM-unsplash

HZ Cult

Op reis naar Barcelona, de mooiste theatervoorstellingen bezoeken en de te gekste concerten zien samen met andere studenten? Doe dan mee aan de activiteiten van HZ Cult. Met een ruim programma op het gebied van muziek, theater en stedentrips is er keuze genoeg.

  • Verdien vrije studiepunten
  • Ontvang kortingen
  • Je hoeft geen lid te worden
louis-hansel-shotsoflouis-TnzXG7y7nqw-unsplash

HZ Sport

Doe mee aan studentkampioenschappen, watersportactiviteiten, sportuitjes of ga mee op de jaarlijkse HZ Skireis. Natuurlijk tegen studententarief! Je hoeft geen lid te zijn voor deelname, maar lid worden heeft wel veel voordelen:

  • Neem gratis deel aan verschillende activiteiten
  • Ontvang kortingen
  • Kortingen bij diverse sportclubs
ik_ben_student-1

The Work Zone

Bij The Work Zone kun je terecht voor de leukste (bij)banen voor, na en tijdens je studie op de HZ zelf of bij een bedrijf in Zeeland. Inschrijven is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wil jij je inschrijven of heb je nog een vraag? Kijk op www.theworkzone.nl of loop bij ze langs in hun kantoor in de HZ in Vlissingen.

Open 7 april 2018

Neem op zaterdag 7 april van 10.30 uur tot 15.00 uur een kijkje in het gebouw, volg de voorlichtingen van de opleidingen en stel je vragen aan docenten en studenten.

Iets krachtigs

Vertel de lezer meer

De kop en subkop vertellen ons wat je aanbiedt en de formulierkop sluit de deal. Hier kun je uitleggen waarom jouw aanbod zo geweldig is dat je er een formulier voor wilt invullen.

Onthoud:

  • Opsommingen zijn geweldig
  • om voordelen uiteen te zetten en
  • van bezoekers leads te maken.