online voorlichting

HZ UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES

Studeren in deeltijd

Bekijk een online voorlichting

Heb je een bepaalde deeltijd hbo-opleiding op het oog? Bekijk een online voorlichting. Zo krijg je snel informatie van een docent over een opleiding. Denk aan waarvoor je wordt opgeleid, welke onderwerpen je leert en wat flexibel onderwijs is. Word je enthousiast en wil je meer weten over de opleiding? Bezoek dan een Open Dag. Je kunt dan spreken met studenten, al je vragen stellen en de sfeer van het studeren proeven.

33

Bedrijfskunde Ad & bachelor
12 minuten

Bekijk voorlichting

Met de opleiding Bedrijfskunde leer je het beste uit organisaties en mensen te halen. Met jouw kennis op gebied van economie, management en recht bekijk je bedrijfskunde vraagstukken vanuit diverse invalshoeken en los je ze op.

37-1

Energietransitie Engineer Ad
17 minuten

Bekijk voorlichting

De energietransitie is een maatschappelijke opgave. Door deze opleiding draag jij bij aan een duurzame wereld. De 3 elementen: elektriciteit, waterstof en warmte is echt iets waarmee we iets moeten in de wereld. 

2. F&G, deeltijd, Associate degree, HZ 2021

Food & Gastronomy
45 minuten

Bekijk voorlichting

De bewustwording van voeding neemt toe en dat biedt volop kansen voor nieuwe concepten in de gastronomie. Zie jij kansen voor een hip restaurant door een biologisch en streekgebonden menu op te stellen? Of werk je een compleet concept uit voor een supermarkt to go? Kies dan voor de opleiding Food & Gastronomy!

3. Deeltijd HBO-ICT 2022

HBO-ICT bachelor
13 minuten

Bekijk voorlichting

Ben je georiënteerd op Software Engineering, wil je je verder ontwikkelen binnen Data Science óf je juist verder profileren als Business IT Consultant?  

Bernadette2 kopiëren

Health & Social Work Ad
41 minuten

Bekijk voorlichting

Hoe kan je mensen in een kwetsbare situatie in onze samenleving zo goed en zelfstandig mogelijk laten leven? Welke hulpmiddelen zijn inzetbaar om de zorg te ontlasten? Jij wordt de verbindende factor die met alle betrokkenen op zoek gaat naar oplossingen voor een gezonde leefomgeving.

Deeltijd HRM Annelies3

Human Resource Management bachelor
11 minuten

Bekijk voorlichting

Word jij de toekomstgerichte HR-professional? Jij zorgt ervoor dat werknemers plezier hebben in hun baan. En dat zij gezond en gemotiveerd zijn én blijven.

34

Leraar Basisonderwijs bachelor
17 minuten

Bekijk voorlichting

Voor een basisschoolleraar is elke dag anders. Je doet namelijk veel meer dan lesgeven alleen. Je helpt kinderen groeien. Je brengt hen kennis en vaardigheden bij, maar werkt ook aan hun zelfvertrouwen.

39

Logistiek Ad
28  minuten

Bekijk voorlichting

Goederenstromen gaan de hele wereld over. Ook dichterbij huis is logistiek onmisbaar. Online verkopen dagen de hele logistiek keten uit. 

e82f9fa0-4436-4594-9cf8-46717eab8bd0

Pedagogiek bachelor
13 minuten

Bekijk voorlichting

Als pedagoog kom je voor talloze uitdagingen te staan en ondersteun jij kinderen, jongeren en hun opvoeders bij opvoedingsvraagstukken. 

32

Pedagogisch Educatief Professional Ad
15 minuten

Bekijk voorlichting

Heb jij oog voor talenten van kinderen? En wil jij een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van kinderen en hun talenten tot bloei laten komen? Dan is deze Associate degree Pedagogisch Educatief Professional iets voor jou!

30-1

Social Work bachelor
13 minuten

Bekijk voorlichting

Heb jij een passie voor het begeleiden van kwetsbare mensen? Hoe zorg je ervoor dat deze mensen zich beter staande houden in de maatschappij? Kies voor de deeltijdopleiding Social Work en leer hoe jij hen helpt.

2 kopiëren

Sport
18 minuten

Bekijk voorlichting

Jij brengt graag mensen in beweging. Jong én oud. Je wil plezier in je werk en kunt goed lesgeven of aansturen. In de Associate degree (Ad) opleiding Sport leer je hoe je nieuw sport- en beweegaanbod ontwikkelt én uitvoert. Je leert hoe je kansen benut, aanbod vernieuwt en organisaties en mensen samenbrengt. Bekijk de website voor meer informatie. 

35

Technische Bedrijfskunde Ad & bachelor
39 minuten

Bekijk voorlichting

Tijdens de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde leer je techniek, management en economie zo in te zetten dat je in staat bent productieprocessen te verbeteren of organisaties winstgevend of milieuvriendelijker te maken.

31

Verpleegkunde bachelor
45 minuten

Bekijk voorlichting

Wil jij de gezondheid van mensen bevorderen? Bij de deeltijdopleiding Verpleegkunde word je opgeleid om mensen die om zorg vragen te ondersteunen.

1 Vitale regio ontwikkeling

Vitale Regio Ontwikkeling
15 minuten

Voorlichting is in ontwikkeling. 

Als vitale regio ontwikkelaar maak jij dunbevolkte kustgebieden vitaler en leefbaarder. Je onderzoekt wat de regio mist én wat er beter kan op het gebied van onder meer sociaal welzijn, gezondheid en werkgelegenheid. Op basis hiervan verbind je inwoners, bedrijven en organisaties. Bekijk de website voor meer informatie. 

Adviesgesprek aanvragen

Wil je meer weten over het studeren in deeltijd? Meld je aan voor een persoonlijk adviesgesprek en bespreek de mogelijkheden.

Gesprek aanvragen

assocatie degree deeltijd bedrijfskunde (3)