OPEN DAG

Zaterdag 5 februari
09.30 - 15.30 uur

Ontdek de opleidingen
van de HZ

Bezoek de Open Dag van de HZ

HZ10 kopiëren-1

Op zaterdag 5 februari vindt tussen 09.30 en 15.30 uur de Open Dag plaats op de HZ-locaties in Vlissingen en Middelburg. De Open Dagen zijn een goede manier om te kijken welke opleiding bij jou past, de sfeer te proeven in het HZ-gebouw en alle informatie te krijgen die zorgt voor een goede studiekeuze.

Voorlichtingen per opleiding
Alle opleidingen geven voorlichtingen. Tijdens zo'n voorlichting vertelt een docent of student je meer over de inhoud van de opleiding en wat je ervan kunt verwachten. De Associate degrees Academie Roosendaal geeft tijdens de Open Dag een algemene voorlichting. 

Aanmelden

Tijdsblokken
Tijdens de Open Dag van zaterdag 5 februari wordt gebruik gemaakt van twee tijdsblokken. In één tijdsblok krijg je de kans om twee verschillende voorlichtingen bij te wonen. Je geeft bij het boeken van je ticket aan welke opleiding je in welke voorlichtingsronde wilt bezoeken. Meer informatie over het bezoeken van de HZ-locaties in Vlissingen en Middelburg vind je bij de veelgestelde vragen.

Tijdsblok 1: 09.30 - 12.00 uur
09.45 - 10.30 uur: Voorlichtingsronde 1
11.00 - 11.45 uur: Voorlichtingsronde 2

Tijdsblok 2: 12.30 - 15.30 uur
12.45 - 13.30 uur - Voorlichtingsronde 1
14.00 - 14.45 uur - Voorlichtingsronde 2

Vlissingen

Op de locatie in Vlissingen vind je alle economische en sociaal-maatschappelijke opleidingen. Ook de technische opleidingen Maritiem Officier, Chemie, Logistics Engineering en Engineering vind je in Vlissingen.

Deeltijdopleidingen & Associate degrees
Je kunt in Vlissingen terecht voor alle deeltijd opleidingen en een algemene voorlichting van de Associate degrees Academie in Roosendaal. 
 

Parkeren
De locatie in Vlissingen heeft verschillende parkeerterreinen rondom de hogeschool. Wanneer deze vol zijn, zijn er nog diverse parkeerterreinen in de omgeving van het gebouw. Kom je met de trein? Het NS-station ligt op tien minuten afstand lopen van de HZ. 

Vergeet niet je e-ticket op je telefoon te zetten of uit te printen!

Aanmelden

Middelburg

Op deze locatie in hartje Middelburg zijn de volgende technische opleidingen te vinden: Bouwkunde, HBO-ICT,  Global Project and Change Management, Technische Bedrijfskunde, Watermanagement en Civiele Techniek. Ook vind je in Middelburg de master River Delta Development.

Parkeren
In Middelburg is gratis parkeergelegenheid beschikbaar op het parkeerterrein aan de Poelendaelesingel 8. Vanuit hier loop je in twee minuten naar de ingang van de HZ. Kom je met de trein? Het NS-station ligt op tien minuten afstand lopen van de HZ.

Mindervaliden
Enkel mindervaliden kunnen parkeren op het parkeerterrein van de HZ in Middelburg, adres Het Groene Woud 1, Middelburg. 

Vergeet niet je e-ticket op je telefoon te zetten of uit te printen!

Aanmelden

Veelgestelde vragen

Wie mag ik meenemen naar de Open Dag?
Om het evenement veilig plaats te kunnen laten vinden, kan je als studiekiezer één extra persoon meenemen naar de Open Dag.

Kan ik met mijn ticket zowel in Middelburg als in Vlissingen terecht?
Ja, je kunt met je ticket inscannen op beide locaties. Houd bij aankomst bij de HZ-gebouwen je Eventbrite-ticket gereed. Zo kan drukte bij de ingangen voorkomen worden. 

Werken jullie met testen voor toegang?
Nee, je hoeft geen CoronaCheck-app QR-code te laten zien bij binnenkomst. Wel verzoeken we je vriendelijk om thuis een zelftest te doen. 

Moet ik een mondkapje op?
Ja, het dragen van een mondkapje is overal in het gebouw verplicht.

Ik heb interesse in een opleiding in zowel Vlissingen als Middelburg?
Wil je meerdere opleidingen bezoeken, maar op verschillende locaties? Let er dan op dat we tijdens de Open Dag van 5 februari werken met twee tijdsblokken. Reis je tussen de twee tijdsblokken in naar de andere locatie, haal dan voor beide tijdsblokken een ticket.

Wat zijn de tijden van de voorlichtingen?

De Open Dag is opgesplitst in twee tijdsblokken.

Tijdsblok 1 (09.30 - 12.00 uur)
09.45 - 10.30 uur - Voorlichting 1
11.00 - 11.45 uur - Voorlichting 2

Tijdsblok 2 (12.30 - 15.30 uur)
12.45 - 13.30 uur - Voorlichting 1
14.00 - 14.45 uur - Voorlichting 2

 

opleiding-hbo-vmt (001)

Studentenleven

Tijdens de Open Dag ontmoet je tijdens een walk-through in Vlissingen de studentenverenigingen van de HZ en maak je kennis met HZ Sport, HZ Cult en The Work Zone, het uitzend- en stagebureau van de HZ.

Vragen?

Voor algemene vragen over studeren aan de HZ, flexibel studeren, associate degrees en werken bij de HZ kun je terecht in het Atrium van Vlissingen of het restaurant van de HZ in Middelburg. Vragen over opleidingen kun je stellen tijdens de voorlichtingsrondes.

Kijk een online voorlichting terug

Kan je niet naar de Open Dag komen? Kijk dan een online voorlichting terug. Je kunt hier alle voorlichtingen van de voltijdopleidingen en de deeltijdopleidingen terugkijken. 


Meeloopdagen

Wil jij kennismaken met een opleiding? Meld je aan voor een meeloopdag! De meeloopdagen zijn op 15, 16 en 17 maart 2022. Je vindt de meeloopdagen en alle andere studiekeuzeactiviteiten van de HZ op www.hz.nl/kiezen