OPEN DAG

Zaterdag 27 november
09.30 - 15.30 uur

Ontdek de opleidingen
van de HZ

Bezoek de Open Dag van de HZ

HZ10 kopiëren-1

Op zaterdag 27 november vindt tussen 09.30 en 15.30 uur de Open Dag plaats op de HZ-locaties in Vlissingen en Middelburg. De Open Dagen zijn een goede manier om te kijken welke opleiding bij jou past, de sfeer te proeven in het HZ-gebouw en alle informatie te krijgen die zorgt voor een goede studiekeuze.

Voorlichtingen per opleiding
Alle opleidingen geven voorlichtingen. Tijdens zo'n voorlichting vertelt een docent of student je meer over de inhoud van de opleiding en wat je ervan kunt verwachten. De Associate degrees Academie Roosendaal geeft tijdens de Open Dag algemene voorlichtingen. Het programmaboekje van de Open Dag vind je hier.

 

Aanmelden

Tijdsblokken
Tijdens de Open Dag van zaterdag 27 november wordt gebruik gemaakt van twee tijdsblokken. In één tijdsblok krijg je de kans om twee verschillende voorlichtingen bij te wonen. Meer informatie over het bezoeken van de HZ-locaties in Vlissingen en Middelburg vind je bij de veelgestelde vragen.

Tijdsblok 1: 09.30 - 12.00 uur
09.45 - 10.30 uur: Voorlichting 1
11.00 - 11.45 uur: Voorlichting 2

Tijdsblok 2: 12.30 - 15.30 uur
12.45 - 13.30 uur - Voorlichting 1
14.00 - 14.45 uur - Voorlichting 2

Vlissingen

Op de locatie in Vlissingen vind je alle economische en sociaal-maatschappelijke opleidingen. Ook de technische opleidingen Maritiem Officier, Chemie, Logistics Engineering en Engineering vind je in Vlissingen.

Deeltijd opleidingen & Associate degrees
Je kunt in Vlissingen terecht voor alle deeltijd opleidingen en een algemene voorlichting van de Associate degrees Academie in Roosendaal. 

Parkeren
De locatie in Vlissingen heeft verschillende parkeerterreinen rondom de hogeschool. Wanneer deze vol zijn, zijn er nog diverse parkeerterreinen in de omgeving van het gebouw. Kom je met de trein? Het NS-station ligt op tien minuten afstand lopen van de HZ. 

Vergeet niet je e-ticket op je telefoon te zetten of uit te printen!

Aanmelden

Middelburg

Op deze locatie in hartje Middelburg zijn de volgende technische opleidingen te vinden: Bouwkunde, HBO-ICT,  Global Project and Change Management, Technische Bedrijfskunde, Watermanagement en Civiele Techniek. Ook vind je in Middelburg de master River Delta Development.

Parkeren
In Middelburg is gratis parkeergelegenheid beschikbaar op het parkeerterrein aan de Poelendaelesingel 8. Vanuit hier loop je in twee minuten naar de ingang van de HZ. Kom je met de trein? Het NS-station ligt op tien minuten afstand lopen van de HZ.

Mindervaliden
Enkel mindervaliden kunnen parkeren op het parkeerterrein van de HZ in Middelburg, adres Het Groene Woud 1, Middelburg. 

Vergeet niet je e-ticket op je telefoon te zetten of uit te printen!

Aanmelden

Veelgestelde vragen

Wie mag ik meenemen naar de Open Dag?
Om het evenement veilig plaats te kunnen laten vinden, kan je als studiekiezer alleen zelf naar de Open Dag komen.

Mocht je om persoonlijke of lichamelijke redenen extra hulp behoeven van een begeleider, laat dit dan weten per e-mail

Kan ik met mijn ticket zowel in Middelburg als in Vlissingen terecht?
Ja, je kunt met je ticket inscannen op beide locaties. Houd bij aankomst bij de HZ-gebouwen je Eventbrite-ticket gereed. Zo kan drukte bij de ingangen voorkomen worden.

Werken jullie met testen voor toegang?
Nee, je hoeft geen CoronaCheck-app QR-code te laten zien bij binnenkomst.

Moet ik een mondkapje op?
Ja, bij verplaatsingen door het gebouw is het dragen van een mondkapje verplicht.

Ik heb interesse in een opleiding in zowel Vlissingen als Middelburg?
Wil je meerdere opleidingen bezoeken, maar op verschillende locaties? Let er dan op dat we tijdens de Open Dag van 27 november werken met twee tijdsblokken. Reis je tussen de twee tijdsblokken in naar de andere locatie, haal dan voor beide tijdsblokken een ticket.Wat zijn de tijden van de voorlichtingen?

De Open Dag is opgesplitst in twee tijdsblokken.

Tijdsblok 1 (09.30 - 12.00 uur)
09.45 - 10.30 uur - Voorlichting 1
11.00 - 12.45 uur - Voorlichting 2

Tijdsblok 2 (12.30 - 15.30 uur)
12.45 - 13.30 uur - Voorlichting 1
14.00 - 14.45 uur - Voorlichting 2

 

opleiding-hbo-vmt (001)

Studentenleven

Tijdens de Open Dag ontmoet je tijdens een walk-through in Vlissingen de studentenverenigingen van de HZ en maak je kennis met HZ Sport, HZ Cult en The Work Zone, het uitzend- en stagebureau van de HZ.

Vragen?

Voor algemene vragen over studeren aan de HZ, flexibel studeren, associate degrees en werken bij de HZ kun je terecht in het Atrium van Vlissingen of het restaurant van de HZ in Middelburg. Vragen over opleidingen kun je stellen tijdens de voorlichtingsrondes.

Twijfel je nog?

Ben jij op zoek naar een vervolgopleiding? Je weet al dat je een economische, technische of sociaal- maatschappelijke opleiding wilt gaan volgen, maar nog niet welke opleiding binnen deze richtingen het best bij jou past? In welke richting je ook een opleiding zoekt, tijdens onze brede online voorlichtingen krijg je in één uur inzicht in alle technische, economische of sociaal-maatschappelijke opleidingen aan de HZ.