HZ OPEN DAG

Zaterdag 26 november

HZ OPEN DAG

Bezoek de HZ Open Dag

Wil je ervaren hoe het is om aan de HZ te studeren? Kom dan naar de Open Dag op locatie op 26 november. Je bent welkom tussen 09.30 en 14.30 uur. Download hier alvast het programmaboekje.

Programma Open Dag

De HZ heeft 2 locaties: Middelburg en Vlissingen. Wil je meerdere opleidingen bezoeken en zijn deze niet op dezelfde locatie? Je e-ticket is geldig voor beide locaties. 

Bezoek een presentatie over een opleiding 
Ontdek of jij je thuis voelt op de HZ
Ontmoet studenten en docenten en stel je vragen
Proef van het studentenleven naast je studie

De 3 voorlichtingsrondes starten om 10.00 uur, 11.30 uur en om 13.00 uur. Na elke voorlichting is er gelegenheid om aan te haken bij een rondleiding door het gebouw. 

Aanmelden voor de HZ Open Dag
Internationale HZ studenten 2022

Welke opleiding is waar?

Download hier alvast het programmaboekje.

Vlissingen

→ Voltijdopleidingen (bachelor en Ad)
Bedrijfskunde, Chemie, Communicatie, Commerciele Economie, Finance & Control, Human Resource Management, International Business, Logistics Engineering, Maritiem Officier, Tourism Management, Sportkunde, Social Work, Leraar Basisonderwijs, Pedagogiek, Verpleegkunde, Verpleegkunde & Vroedkunde

→ Deeltijdopleidingen (bachelor, Ad en master)
Bedrijfskunde, Energietransitie Engineer, Food & Gastronomy, Health & Social Work, Human Resource Management, Leraar Basisonderwijs, Logistiek, Pedagogiek, Pedagogisch Educatief Professional, Social Work, Sport, Technische Bedrijfskunde, Verpleegkunde, Vitale Regio Ontwikkeling (Msc)

→ Associate degrees Academie Roosendaal
Er wordt een algemene voorlichting gegeven over de Ad-academie in Roosendaal 

Middelburg

→ Voltijdopleidingen (bachelor en master)
Bouwkunde, Civiele Techniek, Engineering, Global Project and Change Management, HBO-ICT, River Delta Development (MSc), Technische Bedrijfskunde en Watermanagement

→ Deeltijdopleiding (bachelor) 
HBO-ICT 

Aanmelden voor de HZ Open Dag

 Antwoord op al je vragen

Voor algemene vragen over studeren aan de HZ, flexibel studeren, Associate degrees en werken bij de HZ kun je terecht in het Atrium van Vlissingen of Middelburg. Vragen over opleidingen kun je stellen tijdens de voorlichtingsrondes. Veelgestelde vragen over de Open Dag vind je hieronder.

Goed om te weten

 • Wie mag ik meenemen naar de Open Dag?

  Je mag iemand zoals een ouder, partner of vriend(in) meenemen. Diegene hoeft geen e-ticket te hebben.

  Kan ik met mijn ticket zowel in Middelburg als in Vlissingen terecht?

  Ja, je kunt met je e-ticket inscannen op beide locaties. Houd bij aankomst bij de HZ-gebouwen je Eventbrite-ticket gereed. Zo kan drukte bij de ingangen voorkomen worden.

  Kan ik met mijn ticket zowel in Middelburg als in Vlissingen terecht?

  Download hier alvast het programmaboekje.

  Wil je meerdere opleidingen bezoeken, maar op verschillende locaties?

  Dat kan met hetzelfde e-ticket. Houd wel rekening met de reistijd. Met de auto duurt het circa 15 minuten om van locatie naar locatie te reizen.

  Parkeren in Middelburg

  In Middelburg is gratis parkeergelegenheid beschikbaar op het parkeerterrein aan de Poelendaelesingel 8. Vanuit hier loop je in 2 minuten naar de ingang van de HZ. Enkel mindervaliden kunnen parkeren op het parkeerterrein van de HZ in Middelburg, adres Het Groene Woud 1, Middelburg. Kom je met de trein? Het NS-station ligt op 10 minuten afstand lopen van de HZ. 

  Parkeren in Vlissingen

  De locatie in Vlissingen heeft verschillende parkeerterreinen rondom de hogeschool. Wanneer deze vol zijn, zijn er nog diverse parkeerterreinen in de omgeving van het gebouw. Kom je met de trein? Het NS-station ligt op 10 minuten afstand lopen van de HZ.

 

It's your future

Bij HZ University of Applied Sciences draait het om jou en jouw toekomst. Het is onze taak om jou optimaal voor te bereiden op je professionele loopbaan. Dat doen we met kleinschalig en praktijkgericht onderwijs én veel persoonlijke begeleiding.

Innovative

Innoverende hogeschool

Bij de HZ staat innovatie centraal. Samen zijn we dagelijks bezig met innovatieve ideeën voor een betere wereld.

Network

Internationaal netwerk

Vanuit de HZ kun je de hele wereld over! Genoeg kansen om een deel van de studietijd in het buitenland door te brengen.

Community

HZ-community

Een opleiding volgen aan de HZ is zoveel meer dan alleen studeren, je maakt hier vrienden voor het leven! 

De persoonlijke hogeschool

Op HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo'n 4800 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling. Praktijkgericht onderwijs staat hierin centraal.

Haal het beste uit jezelf bij HZ.

Aanmelden voor de HZ Open Dag

Studentenleven

Op het studentenplein in Vlissingen ontmoet je de studentenverenigingen van de HZ en maak je kennis met HZ Sport, HZ Cult en The Work Zone, het uitzend- en stagebureau van de HZ.