HZ OPEN DAG

Zaterdag 26 november

HZ OPEN DAG

Bezoek de HZ Open Dag

Op zaterdag 26 november vindt tussen 09.30 en 14.30 uur de Open Dag plaats op de HZ-locaties in Vlissingen en Middelburg. De Open Dag is een goede manier om te ontdekken welke opleiding bij jou past, de sfeer te proeven in de gebouwen en alle informatie te krijgen die zorgt voor een goede studiekeuze.

Voorlichting per opleiding
Alle opleidingen geven voorlichtingen. Tijdens zo'n voorlichting vertelt een docent of student je meer over de inhoud van de opleiding en wat je ervan kunt verwachten. De Associate degrees Academie Roosendaal geeft tijdens de Open Dag een algemene voorlichting. 
 

Voorlichtingsrondes
Tijdens de Open Dag van zaterdag 26 november zijn er 3 voorlichtingsrondes met aansluitend een rondleiding in het gebouw. Bij het aanmelden geef je aan, in welke opleiding(en) je geïnteresseerd bent. Tip: verdiep je van tevoren of je in Vlissingen of Middelburg moet zijn.

 

Aanmelden voor de HZ Open Dag

Open Dag HZ

Vlissingen

Op de locatie in Vlissingen vind je alle opleidingen met betrekking op economie en mens & gedrag. Ook de technische opleidingen Chemie, Engineering, Logistics Engineering en Maritiem Officier vind je in Vlissingen.

Deeltijdopleidingen & Associate degrees
Je kunt in Vlissingen terecht voor de meeste deeltijdopleidingen en een algemene voorlichting van de Associate degrees Academie in Roosendaal. 
 

Parkeren
De locatie in Vlissingen heeft verschillende parkeerterreinen rondom de hogeschool. Wanneer deze vol zijn, zijn er nog diverse parkeerterreinen in de omgeving van het gebouw.

Trein
Kom je met de trein? Het NS-station ligt op 10 minuten afstand lopen van de HZ. 

Vergeet niet je e-ticket op je telefoon te zetten (of uit te printen)!

Aanmelden voor de HZ Open Dag

Middelburg

Op deze locatie in hartje Middelburg zijn merendeel van de technische opleidingen te vinden: Bouwkunde, HBO-ICT,  Global Project and Change Management, Technische Bedrijfskunde, Watermanagement en Civiele Techniek. Ook vind je in Middelburg de Master River Delta Development.

Deeltijdopleidingen & Associate degrees
Je kunt in Vlissingen terecht voor de meeste deeltijdopleidingen en een algemene voorlichting van de Associate degrees Academie in Roosendaal. 
 

Parkeren
In Middelburg is gratis parkeergelegenheid beschikbaar op het parkeerterrein aan de Poelendaelesingel 8. Vanuit hier loop je in 2 minuten naar de ingang van de HZ.

Trein
Kom je met de trein? Het NS-station ligt op 10 minuten afstand lopen van de HZ. 

Mindervaliden
Enkel mindervaliden kunnen parkeren op het parkeerterrein van de HZ in Middelburg, adres Het Groene Woud 1, Middelburg. 

Vergeet niet je e-ticket op je telefoon te zetten (of uit te printen)!

Aanmelden voor de HZ Open Dag

It's your future

Bij HZ University of Applied Sciences draait het om jou en jouw toekomst. Het is onze taak om jou optimaal voor te bereiden op je professionele loopbaan. Dat doen we met kleinschalig en praktijkgericht onderwijs én veel persoonlijke begeleiding.

Innovative

Innoverende hogeschool

Bij de HZ staat innovatie centraal. Samen zijn we dagelijks bezig met innovatieve ideeën voor een betere wereld.

Network

Internationaal netwerk

Vanuit de HZ kun je de hele wereld over! Genoeg kansen om een deel van de studietijd in het buitenland door te brengen.

Community

HZ-community

Een opleiding volgen aan de HZ is zoveel meer dan alleen studeren, je maakt hier vrienden voor het leven! 

 Antwoord op al je vragen

Voor algemene vragen over studeren aan de HZ, flexibel studeren, Associate degrees en werken bij de HZ kun je terecht in het Atrium van Vlissingen of Middelburg. Vragen over opleidingen kun je stellen tijdens de voorlichtingsrondes. Veelgestelde vragen over de Open Dag vind je hieronder.

Veelgestelde vragen

Wie mag ik meenemen naar de Open Dag?

Je mag iemand zoals een ouder, partner of vriend(in) meenemen. Diegene hoeft geen ticket te hebben.

Kan ik met mijn ticket zowel in Middelburg als in Vlissingen terecht?

Ja, je kunt met je ticket inscannen op beide locaties. Houd bij aankomst bij de HZ-gebouwen je Eventbrite-ticket gereed. Zo kan drukte bij de ingangen voorkomen worden.

Wil je meerdere opleidingen bezoeken, maar op verschillende locaties?

Dat kan met hetzelfde ticket. Houd wel rekening met de reistijd. Met de auto duurt het circa 15 minuten om van locatie naar locatie te reizen.

De persoonlijke hogeschool

Op HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo'n 4800 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling. Praktijkgericht onderwijs staat hierin centraal.

Haal het beste uit jezelf bij HZ.

Aanmelden voor de HZ Open Dag

Studentenleven

Op het studentenplein in Vlissingen ontmoet je de studentenverenigingen van de HZ en maak je kennis met HZ Sport, HZ Cult en The Work Zone, het uitzend- en stagebureau van de HZ.