ONTDEK DE OPLEIDINGEN
VAN DE HZ

2, 3 en 4 november 2021

Meld je aan voor een brede voorlichting

Ontdek de opleidingen van de HZ

Ben jij op zoek naar een vervolgopleiding? Je weet al dat je een economische, technische of sociaal- maatschappelijke opleiding wilt gaan volgen, maar nog niet welke opleiding binnen deze richtingen het best bij jou past? In welke richting je ook een opleiding zoekt, tijdens onze brede online voorlichtingen krijg je in één uur inzicht in alle technische, economische of sociaal-maatschappelijke opleidingen aan de HZ.

Tijdens de drie online voorlichtingen ontdek je onder andere:

  • Meer over de opleidingen zelf
  • Ervaringen van docenten
  • De verschillen tussen de opleidingen 

5ebd67b1-c32e-46f8-bd2c-5b8aa35f39ef

Meld je nu aan

Meld je aan voor de voorlichtingen over onze sociaal- maatschappelijke, economische of technische opleidingen. Klik op de onderstaande links om naar de aanmeldpagina's te gaan:

Open Dag zaterdag 27 november


De brede online voorlichtingen zijn een goede eerste stap voordat je deelneemt aan een opleidingspecifieke studiekeuzeactiviteit. Op zaterdag 27 november vindt tussen 09.30 en 15.30 uur de Open Dag plaats op de HZ-locaties in Vlissingen en Middelburg. De Open Dagen zijn een goede manier om te kijken welke opleiding bij jou past, de sfeer te proeven in het HZ-gebouw en alle informatie te krijgen die zorgt voor een goede studiekeuze. Meld je aan!