Online voorlichtingen

Economie, Technologie of Mens & Gedrag? Ontdek welk interessegebied bij jou past

Online Voorlichtingen

Bekijk onze hbo-opleidingen in een notendop

Ben jij op zoek naar een opleiding en kan je hulp gebruiken bij het maken van de juiste studiekeuze? Meld je aan voor een voorlichting over onze voltijdopleidingen op het gebied van economie, technologie en/of mens & gedrag. Per voorlichting worden alle opleidingen uit het bijpassende interessegebied behandeld. Zo kom je meer te weten over opleidingen die dezelfde onderwerpen raken en kom je erachter welke opleidingen jou aanspreken.

Doordat er meerdere opleidingen behandeld worden, weet je beter welke opleidingen wel en niet bij jou passen. Zo ben je goed voorbereid op een bezoek aan de Open Dag op zaterdag 25 november.

Twijfel je welke richting bij jou past?

Bekijk dan één van onze brede voorlichtingen. Ben jij sociaal en wil je 'iets met mensen' gaan doen? Of is jouw insteek meer economisch van aard en haal jij het beste uit mensen en organisaties? Wellicht wil jij de maatschappij verbeteren met technische oplossingen. Verdiep je in de wereld van onze economische of technologische opleidingen of maak kennis met de opleidingen gericht op mens & gedrag en ontdek welke richting bij jou past. 

Bij het bekijken van een brede online voorlichting krijg jij inzicht in alle opleidingen per interessegebied. Klik hieronder op een richting waarin jij geïnteresseerd bent en kom meer te weten over de bijbehorende opleidingen. 

Overstap naar het hbo - 9 oktober 2023

Zit jij op het mbo of havo/vwo en heb jij twijfels over de overstap naar het hbo? 

Tijdens deze online voorlichting bieden wij jou de handvatten die je nodig hebt om met vertrouwen deze sprong te maken. Je krijgt een realistisch beeld van wat jou te wachten staat en wordt voorbereid op de uitdagingen die komen kijken bij deze belangrijke stap in jouw onderwijsreis. 

Leer van de ervaringen van hbo-studenten die jou voor zijn gegaan of stel al je vragen aan Arjen, onze HZ studiekeuzeadviseur.

Deze online voorlichting is op 9 oktober 2023 om 17.00 uur. 

Gepresenteerd door:

  • Arjen, studiekeuzeadviseur.
  • Studenten van verschillende opleidingen

Meld je aan

Arjen van keulen studiekeuze adviseur (2) - cropped

 

Opleidingen Mens & Gedrag - 10 oktober 2023

Opleidingen
Leraar Basisonderwijs, Pedagogiek, Social Work, Verpleegkunde & Vroedkunde (Verloskunde) en Verpleegkunde (HBO-V).
Bekijk hiernaast de teaser van de online voorlichting.

Deze online voorlichting is op 10 oktober 2023 om 17.00 uur. 

Gepresenteerd door:

  • Docenten en studenten van bovenstaande opleidingen.

Meld je aan

 

Opleidingen Economie - 11 oktober 2023

Opleidingen 
Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Communicatie, Finance & Control, Human Resource Management, International Business, Sportkunde en Tourism Management. Bekijk hiernaast de teaser van de online voorlichting.

Deze online voorlichting is op 11 oktober 2023 om 17.00 uur. 

Gepresenteerd door:

  • Docenten en studenten van de bovenstaande opleidingen.

Meld je aan

 

Opleidingen Technologie - 12 oktober 2023

Opleidingen 
Bouwkunde, Chemie, Civiele Techniek, Engineering, Global Project and Change Management, HBO-ICT, Logistics Engineering, Maritiem Officier, Technische Bedrijfskunde en Watermanagement.
Bekijk hiernaast de teaser van de online voorlichting.

Deze online voorlichting is op 12 oktober 2023 om 17.00 uur. 

Gepresenteerd door: 

  • Docenten en studenten van bovenstaande opleidingen.

Meld je aan

 

Bekijk meer studiekeuzeactiviteiten

Heb je een online voorlichting van een opleiding gezien en ben je benieuwd hoe het er op de HZ aan toegaat? We organiseren het hele jaar door evenementen en activiteiten om jou te helpen met jouw studiekeuze. Bekijk het volledige HZ-aanbod aan studiekeuzeactiviteiten. 

Bekijk het aanbod

Meld je aan voor een online voorlichting

Per voorlichting worden alle opleidingen uit het bijpassende interessegebied behandeld. Zo kom je meer te weten over opleidingen die dezelfde onderwerpen raken en kom je erachter welke opleidingen jou aanspreken.

Meld je aan

Tip

Meld je aan voor alle 3 de online voorlichtingen. Je kunt ze altijd op een later moment terug kijken waar en wanneer jij wilt.